Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)    

Radiometer is van mening dat respect voor de partijen waarmee wij zaken doen, fundamenteel is voor ons zakelijke succes.

Wij willen een positieve en sociaal verantwoordelijke bijdrage leveren aan de meer dan 130 landen waarin wij op dit moment zakendoen.

Onze toewijding met betrekking tot duurzaamheid heeft ertoe geleid dat wij ons meer zijn gaan richten op gezondheid en veiligheid, recycling, het milieu en de rode draad die ons bedrijf bijeen houdt: mensen.

Bij Radiometer weten we dat mensen het verschil maken. Daarom hebben wij nieuwe initiatieven ontplooid, waaronder in-job training, Advanced Lean Education en technische trainingsprogramma's waarmee onze werknemers zich kunnen ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden kunnen uitbreiden.

Download het Radiometer MVO-rapport

CSR report 2016

Buiten de Radiometer-organisatie onderstrepen wij onze toewijding aan duurzaamheid, zowel plaatselijk als wereldwijd, door ons in te zetten voor initiatieven zoals hulp bij het uitbreiden van de capaciteit in de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden.

Radiometer is toegetreden tot het Global Compact, een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-initiatief van de Verenigde Naties.

Radiometer is daarnaast actief betrokken bij een aantal partnerschap-initiatieven in de derde wereld

 

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd