Klantentraining

Bespaar waardevolle tijd met een goed opgebouwde, op maat gemaakte training

In een omgeving waarin alles in de hoogste versnelling gaat en snelle beslissingen levens redden, is het juiste vaardigheidsniveau essentieel. Met weinig tijd en veel apparaten om te bedienen, is het voor zorgprofessionals zeer belangrijk om de functies van een apparaat goed te kennen. Training speelt hierbij een grote rol. Maar als de training niet goed georganiseerd en opgevolgd wordt, kan de kennis van uw personeel verloren gaan en hun waardevolle tijd verspilde moeite zijn.

Met het Radiometer trainingsprogramma kunt u de juiste vaardigheden eenvoudig vaststellen en beheren op basis van de verantwoordelijkheden van uw personeel. Het programma besteedt ook aandacht aan naleving van de wettelijke voorschriften, wat betekent dat de vereiste vaardigheden goed verankerd, gedocumenteerd en gemakkelijk toegankelijk zijn, mocht dit nodig zijn.

Intensief trainingsprogramma

Het Radiometer trainingsprogramma voorziet in verschillende leerniveaus. Vaste onderdelen zijn bijvoorbeeld: herhalen van belangrijke onderwerpen, overhoren en praktijktraining om te zorgen voor de hoogste intensiteit binnen de gegeven tijd. Dit wordt de intensieve training genoemd en het bestaat uit vijf onderdelen:

 • Planning - hiermee worden de afzonderlijke trainingsschema's gemaakt, op basis van de rol en het gewenste vaardigheidsniveau van de deelnemer.

 • Pre-learning - bereidt de deelnemer voor op de praktijktraining door middel van een e-learning-platform van hoge kwaliteit voor een degelijke basiskennis van het materiaal. Hiermee kunnen de deelnemers hun kennis testen, zodat ze interessante vragen paraat hebben in de latere praktijklessen. Zo wordt de tijd van zowel de deelnemer als de trainer effectief benut.
     
 • Praktijktraining - geeft de deelnemer de mogelijkheid relevante taken en processen uit te voeren onder de directe begeleiding van de trainer.
             
 • Certificering - voor het testen en documenteren van vaardigheden ten behoeve van reglementaire vereisten.
       
 • Hercertificering - voor het testen en documenteren van vaardigheden ten behoeve van reglementaire vereisten.
        

Cookies worden gebruikt op deze website

Use of cookies
Wachtwoord vergeten
Gebruiker niet gevonden
Versturen
Radiometer medewerker? Voer de gebruikersnaam in om het wachtwoord opnieuw in te stellen
We hebben een e-mail verstuurd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen
Wijzig uw wachtwoord
Wachtwoord gewijzigd
Wachtwoordwijziging vereist.
Verander uw wachtwoord om gebruik te kunnen blijven maken van MyRadiometer.
Wachtwoord is gewijzigd